Cerneală DTF

Daca detii o afacere care implica si tehnica DTF, știi deja cât de important este echipamentul și implicit cerneala DTF pe care o folosești.

Această cerneală specială se poate transfera termic pe orice materiale textile, mai mult sau mai putin flexibile, singura condiție fiind sa suporte temperatura de transfer. Acești pigmenti sunt special conceputi, și îi regăsim în culorile cyan, magenta, galben, negru și alb.

Cerneala albă este o componentă specială, ce reprezintă baza albă a imprimării pe film și pe care este imprimat designul colorat.

Este recomandat sa se foloseasca printarea în 2 treceri. Prima trecere cu grafica full color, iar a doua trecere cu stratul de alb (pe o alta imprimanta dedicata).

Recomandam folosirea exclusiva a cernelurilor special formulate pt DTF, pentru a evita infundarea capului de imprimare sau cauzarea altor probleme tehnice.

Cerneala DTF by Kolorix permite imprimarea pe orice culoare, iar pigmentii de calitate asigura culori vibrante, saturate, dar în același timp cu rezistenta indelungata la spalat.

Este recomandat sa aveți în vedere și data de expirare a cernelii DTF – 6 luni pentru cea alba, respectiv 12 luni pentru cele colorate.

Afișez toate cele 9 rezultate