Film transfer DTF

Filmul de transfer DTF este o folie semitransparenta rezistenta la temperaturi ridicate pentru transfer pe diverse suporturi: tesaturi sintetice, bumbac, in, piele ecologica etc.

Aceste filme sunt diferite de cele utilizate în serigrafie. Au o grosime de aproximativ 0,75 mm și caracteristici de transfer mai bune, tehnologia în sine fiind una mai inovativa.

Filmul DTF este folosit alături de cerneala dtf si pudra dtf speciala pentru transferul termic pe diverse textile, albe, colorate sau negre. Spre deosebire de tehnica cutting plotter, transferul DTF nu necesita niciun fel de decupare pe contur după imprimare sau înaintea ei.
Un alt avantaj este disponibilitatea pentru utilizare la o scara mica, dar și rolls pentru o configurație comercială.

Filmele de transfer termic sunt clasificate și în funcție de tipul de peeling care se face după transfer. În funcție de temperatură, filmele sunt fie pelicule care se desprind la rece (cu un timp de așteptare pentru racire), fie la cald (care se pot desprinde imediat după ce au fost scoase de sub presa).

Folia DTF poate fi utilizata cu orice fel de presa termica utilizata în domeniul producției publicitare.
Aceasta este adecvata imprimarii inkjet cu cerneala DTF, indiferent de modelul imprimantei: Epson, HP, Canon sau Brother.
Filmul de transfer se livreaza in coala la format A5, A4, si A3, precum si in rola la 300mm latime/ 100 metri liniari lungime.

Afișez toate cele 3 rezultate