Imprimante DTF

Cele mai noi imprimante DTF imprima pe bumbac, mătase, poliester, denim și multe altele. DTF devine rapid una dintre cele mai populare tehnologii pentru imprimarea textilelor, în comparație cu metodele tradiționale de imprimare.

Transferul termic funcționează prin imprimarea filmelor care sunt presate la căldură pe o varietate de articole de îmbrăcăminte. Există multe țesături compatibile, inclusiv bumbac, nailon, piele, poliester și amestecuri de fibre. Acest lucru este diferit de tehnologia DTG care funcționează numai pe țesături de bumbac. Prin urmare, acest tip de imprimare funcționează pe un substrat mult mai larg, devenind astfel cea mai versatilă imprimantă digitală de pe piață.

Imprimantele DTF funcționează atât pe articole de îmbrăcăminte albe, cât și pe cele închise la culoare.
Imprimantele cu transfer DTF combină fiabilitatea, calitatea de neegalat și productivitatea ridicată. Pot suporta volume mari de producție, ceea ce este esențial în această industrie în creștere rapidă. Spre deosebire de tehnologia DTG, imprimantele DTF sunt mai accesibile și nu necesită tratament prealabil. Pentru rezultate de calitate, veți avea nevoie de pudra pulbere DTF și folii DTF pentru a imprima filmul de transfer și, bineînțeles, de cerneală DTF.

Un alt avantaj al imprimării DTF față de tipărirea tradițională este sustenabilitatea. Nu există nicio îndoială că industria modei se concentrează din ce în ce mai mult pe acest lucru. Dacă sunteți în căutarea de imprimante DTF de top și totodată accesibile pentru a vă satisface nevoile de imprimare cu volum mare, ați ajuns la locul potrivit.

Afișez toate cele 2 rezultate