Prese termice

Presa termica este instrumentul care ne ajuta sa imprimam grafica dorita pe un substrat, cum ar fi un tricou, sapca, sacosa textila etc, cu aplicarea de căldură și presiune pentru o perioadă de timp prestabilită. Tehnologia digitală a mașinilor mai noi permite controlul precis al nivelului de căldură și presiune și al sincronizării.

Sunt esentiale în domeniul industriilor creative, regasindu-se în diferite dimensiuni și forme (spre exemplu cea dedicată sepcilor are o forma circulara).

Presele dispun de display digital, semnal acustic și cronometru, fiind intuitive și ușor de utilizat nu doar pentru profesionisti.
Acest proces necesită o presiune deosebit de mare. Principalul lucru care trebuie luat în considerare este faptul ca aveți nevoie de o presa termica bine construita, ce prezinta un cadru stabil si componente de inalta calitate, pentru a va asigura nu numai că presa termica poate aplica o presiune mare, ci ca poate sa si mentina acesta presiune în timp.

Secabo este o presa cu deschidere automata, adică își ridica platanul superior imediat după expirarea timpului setat de încălzire, acest lucru reprezentand o caracteristică foarte utilă din mai multe motive.

In primul rand, daca sunteti o persoana multitasking, atunci o presa cu deschidere automată este un ajutor pe masura, deoarece evitați riscul ca materialele textile pe care doriți sa le personalizati sa se arda, așa cum se poate intampla în cazul proceselor termice manuale, atunci când operatorul are un moment de neatentie.

In al doilea rand, o presa termica automata este benefică în ceea ce privește viteza de producție.

Dacă imprimați cateva produse sau articole de îmbrăcăminte pe zi, atunci probabil ca nu veți observa vreo diferenta, dar în cazul în care folosiți presa în mod constant pentru mai multe ore pe zi și aveți un volum mai mare de lucru, funcția automatizării poate face o diferenta semnificativa.

Afișez toate cele 9 rezultate