Pudră pulbere DTF

Pudra pulbere DTF este formulată pentru a fi utilizată în timpul transferului DTF. Aceasta este utilizată pentru a acoperi imprimarea înainte de a începe procesul de presare. Pudra are un aspect alb, fin, lucios și facilitează transferul termic al cernelurilor direct to film pe suprafețe textile din bumbac, alte fibre naturale sau fibre sintetice.

Pudra de transfer se activează la aceeași temperatura de transfer a cernelurilor DTF de pe filmul printabil și devine transparentă după topire.

Transferul DTF, datorită stratului de alb printat este recomandat pentru țesături albe sau în culori deschise, cat și pentru cele închise, avand o paleta cromatica fără restricții de utilizare. 

Pudra DTF pentru cerneala DTF se aplica direct pe folia proaspăt ieșită din imprimanta. Se indeparteaza, ulterior, excesul de pudra de pe film. 

DTF permite imprimarea pe un strat de culoare și un strat de alb, pe care le puteți transfera pe textile închise la culoare. În mod similar, puteți imprima color și transfera, mai apoi, pe materiale textile deschise. 

Prin urmare, pentru a face un transfer reușit al imprimarii, veți avea nevoie de pulbere și un film de transfer DTF. Pudra DTF este special concepută pentru a fi utilizata cu imprimantele compatibile direct to film. 

Transferul DTF este facil si economic, deoarece elimină nevoia de pretratare.

Foliile Kolorix au o absorbție excelentă a cernelii pentru imprimarea de înaltă precizie.

Filmele noastre DTF eficientizeaza consumul de cerneală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la împrăștierea cernelii pe film, așa cum se întâmplă în alte tehnici de transfer. Pe de altă parte, pudra DTF pe care o folosim, se usucă lent și se dezlipeste usor la rece. Această tehnologie revoluționară vă va ajuta să obțineți rezultate de transfer excepționale.

Afișez singurul rezultat

  • DTF

    Pudra DTF

    Evaluat la 0 din 5
    125.00 lei251.00 lei