Cum se aplica

Foliile de transfer termic Kolorix se pot transfera pe textile inchise sau deschise la culoare. Temperatura de transfer a acestor folii este de 160 grade Celsius, si se pot transfera cu ajutorul unei prese termice cu platan, sau cu ajutorul unui fier de calcat la care poate fi masurata temperatura. Daca nu sunteti siguri de temperatura fierului de calcat, puteti testa in prealabil logo-ul Kolorix care se regaseste pe fiecare folie printata, pe o bucata de material sau un tricou pe care nu il mai folositi.

Recomandat este ca in momentul aplicarii, intre folia Kolorix si suprafata fierului de calcat sa folositi o foaie de calc sau de copt, in cazul in care temperatura fierului de calcat este prea mare pentru a evita lipirea foliei de acesta.

Timpul de transfer atat la presa cat si cu fierul de calcat trebuie sa fie de 12-15 secunde, cu o fermitate medie. Dupa aplicare, asteptati cel putin 10 minute pentru ca filmul sa se raceasca inainte de a-l dezlipi de pe suprafata textila. Daca in urma verificarii, observati ca acesta s-a racit, trage-ti usor dintr-un colt pe diagonala cu o mana tinand de suprafata textila si cu cealalta filmul.

Dupa aplicare va recomandam sa spalati produsul imprimat la maxim 40 grade Celsius si cu imprimeul intors pe dos.