Sa fii ordonat nu mai este o provocare, cu noile etichete termoadezive de la Kolorix

Sa fii ordonat nu mai este o provocare, cu noile etichete termoadezive de la Kolorix

Tu stiai ce super inventie sunt aceste etichete termoadezive? Daca nu, iti spunem noi in randurile urmatoare, cat de usor sunt de aplicat si, mai ales, cat de utile. In special mamele le adora, dar vei vedea ca sunt de un mare ajutor in oricare etapa a vietii te-ai afla.

Noile etichete termoadezive sau „eticheta fara eticheta”

Procedeul este unul foarte simplu, si il puteti vedea aici. Daca initial aceasta tehnologie a fost utilizata pentru personalizarea tricourilor, acum a devenit universala, cand e vorba de textile. Putem personaliza, cu ajutorul transferului termic, pe o varietate de produse: rucsacuri, sepci, masti, camasi etc.

Sunt ideale pentru grupurile de copiii care poarta aceeasi uniforma, pentru echipele care practica diverse sporturi, sau de ce nu chiar in casele in care sunt mai multi frati. Mai ales ca cei mici indragesc lucrurile personalizate cu numele lor!

Sa fii ordonat nu mai este o provocare, cu noile etichete termoadezive de la Kolorix
etichete termoadezive by Kolorix

Asa cum vezi in video, este foarte simplu sa personalizezi, chiar de la tine de acasa! Ai nevoie doar de eticheta si de un fier de calcat, pe care sa il setezi la 160-170 grade, timp de aproximativ 15 secunde. Acest procedeu asigura o imprimare precisa in stratul de tesatura, asa ca nu iti face griji in privinta spalatului! Un produs cu o astfel de eticheta termoadeziva Kolorix, poate fi spalat la o temperatura de 30 grade, in repetate randuri.

Foliile de transfer sunt dispuse pe un suport de film, similar unei coli A4, iar pe o astfel de folie incap pana la 42 de etichete, in functie de dimensiunea dorita. Sunt practice, vesele si au un pret care sigur iti va face cu ochiul! Tu le-ai incercat sau ai auzit de etichete termoadezive? Iti garantam ca le vei aprecia de la prima utilizare! Comanda de aici- https://kolorix.ro/produs/folie-film-transfer-a4-kids-label/

Leave a Comment